Gröna Seniorer officiell MP-organisation

Miljöpartiet beslutade  på kongressen i Karlstad i maj 2016 om en stadgeändring som bl.a. innebär  att Gröna Seniorers riksorganisation får officiell ställning som MP:s äldreorganisation. En konsekvens av detta är att Gröna Seniorer – i likhet med Grön Ungdom och Gröna Studenter  – får egen ombudsrepresentation på MP-kongresserna. Gröna Seniorer  har tidigare – allt sedan starten 2007 – varit ett nätverk inom MP.
Utförligare information om av kongressen beslutade stadgeändringar finns under fliken Internt/Möten.

2 svar på ”Gröna Seniorer officiell MP-organisation

  1. Helt otroligt hur Gröna seniorer har exkluderats. Inget annat svenskt parti gör på detta sätt. I andra partier kan man t.o.m. vara runt 70 år och få ministerpost….T.o.m. generalsekreterare i FN. I mp är detta en icke-fråga.

Kommentarer är stängda.